Gilde informatie

Wie zijn wij?
Het Gilde is een vrijwilligersorganisatie met adviseurs op verschillende vakgebieden. Onze adviseurs zijn mensen die anderen willen laten profiteren van hun kennis en ervaring die men heeft opgedaan tijdens de loopbaan. Het Gilde verstrekt vakkundig advies en is geen klusbedrijf. Indien gewenst zijn onze adviseurs bereid u thuis of op locatie te bezoeken om een adviesaanvraag beter te kunnen beoordelen. U kunt desgewenst een adviesaanvraag doen via ons aanvraagformulier, zie pagina: Advies aanvraag 

Oude Gildewerkplaats

Wat kost het?
Telefonisch advies of per e-mail kost u helemaal niets. Als u wilt dat er een adviseur op locatie (aan huis) komt, dan rekenen wij hiervoor € 5,00 voor de Gilde kas en reiskosten € 0,28 per gereden kilometer. Lezingen en demonstraties kosten € 10,00 exclusief de reiskostenvergoeding.

Wie komen in aanmerking?
De Stichting Gilde Walcheren stelt haar diensten uitsluitend ter beschikking aan particulieren in het Zeeuwse servicegebied Walcheren.

In samenwerking met Gilde Nederland starten we het project

POWER Veerkracht op leeftijd

Waarom POWER?
Een nieuwe levensfase dient zich aan: (bijna) gestopt met werken, eventuele kinderen zelfstandig en/of de deur uit, andere contacten, andere tijdsbesteding enz. Kortom veel verandert en daarbij valt er veel te leren van en met elkaar. POWER voorziet in de behoefte aan persoonlijke groei, sociale contacten en actief in de samenleving blijven staan. Zie bijvoorbeeld film POWER Zutphen op het Youtube kanaal.

Gilde adviseur worden?
Mocht u kennis en vaardigheden bezitten op een bepaald vakgebied en u overweegt hiermee anderen te willen helpen dan is misschien het Gilde adviseurschap iets voor u? Neem gerust even contact met ons op, telefonisch of liever via ons algemene e-mailadres: 

info@gildewalcheren.nl  met vermelding van uw naam en adres, uw vakgebied en eventueel uw Curriculum Vitae.

Gilde Nieuwsbrief
Als u geïnteresseerd bent in het Gilde gebeuren dan kunt u zich aanmelden voor onze Nieuwsbrief. Deze wordt eens per kwartaal via e-mail automatisch toegezonden. U kunt zich ook eenvoudig hiervan afmelden door onderaan te klikken op “Afmelden”.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief?
Stuur een kort berichtje met uw naam, woonplaats en e-mail adres met de woorden “aanmelden nieuwsbrief” aan het Gilde secretariaat; info@gildewalcheren.nl 

Opmerking: onze Nieuwsbrief wordt niet per post toegezonden.

Geschiedenis Gilde Walcheren
Indien u bent geïnteresseerd in het ontstaan van Gilde Walcheren, neem dan even een kijkje op onze pagina: Geschiedenis Stichting Gilde Walcheren

 


realisatie: LunVisie Beheer B.V.  © Stichting Gilde Walcheren