TV Digitaal

Radio en Televisie van analoog naar digitaal
Een nieuw tijdperk breekt aan. Vanaf de eerste televisie ontvangst met een antenne op het dak kregen we in Nederland te maken met de overschakeling naar kabeltelevisie. Televisie ontvangen via de antenne was niet meer mogelijk.

Nu breekt er weer zo’n nieuw tijdperk aan, de overschakeling van analoge kabeltelevisie naar digitale televisie via kabel of internet. Analoog kijken is straks niet meer mogelijk. De meeste mensen hebben gelukkig al digitale ontvangst, zij zullen niets merken van deze overstap. Op de website van Delta wordt precies uitgelegd waarom deze overstap noodzakelijk is.

In samenwerking met Delta Televisie kunnen wij u helpen met die noodzakelijke overstap. Alle informatie hierover wordt uitgelegd op de website van Delta “allemaal digitaal” met duidelijke instructiefilmpjes.

Een oplossing voor digitaal kijken met een verouderd televisietoestel is bijvoorbeeld de Delta mini decoder. Simpel aan te sluiten op uw televisie en … kijken maar! Het betreft hier een vervanging van analoog kijken, dus zonder smartcard, interactief en extra kanalen, maar wel digitaal. Het hiervoor benodigde kleine kastje wordt uitgelegd op de pagina “mini decoder“. Deze decoder wordt geleverd met voorgeprogrammeerde instellingen. (plug & play)

Ook erg handig zijn de Delta Instructie filmpjes 

Neem gerust contact met ons op voor advies over deze overstap, telefonisch, maar bij voorkeur via e-mail of de Adviesaanvraag op deze website.