Allemaal digitaal

Radio en Televisie van analoog naar digitaal
Een nieuw tijdperk breekt aan. Vanaf de eerste televisie ontvangst met een antenne op het dak kregen we in Nederland te maken met de overschakeling naar kabeltelevisie. Televisie ontvangen via de antenne was niet meer mogelijk.

Nu breekt er weer zo’n nieuw tijdperk aan, de overschakeling van analoge kabeltelevisie naar digitale televisie via kabel of internet. Analoog kijken is straks niet meer mogelijk. De meeste mensen hebben gelukkig al digitale ontvangst, zij zullen niets merken van deze overstap. Op de website van Delta wordt precies uitgelegd waarom deze overstap noodzakelijk is.

In samenwerking met Delta Televisie kunnen wij u helpen met die noodzakelijke overstap. Alle informatie hierover wordt uitgelegd op de website van Delta “allemaal digitaal” met duidelijke instructiefilmpjes.

Een oplossing voor digitaal kijken met een verouderd televisietoestel is bijvoorbeeld de Delta mini decoder. Simpel aan te sluiten op uw televisie en … kijken maar! Het betreft hier een vervanging voor analoog kijken, dus zonder smartcard, interactief en extra kanalen, maar wel digitaal. De hiervoor benodigde Mini-decoder wordt uitgelegd op de pagina “mini decoder“. Deze wordt geleverd met voorgeprogrammeerde instellingen. (plug & play)

Ook erg handig zijn de Delta Instructie filmpjes 

Samengevat;

Met de nieuwste televisies kunt u digitaal kijken, maar voor de wat oudere modellen zijn er een aantal mogelijkheden;

  • Televisie digitaal via een speciale Mini-decoder, deze wordt door DELTA aangeboden voor € 39,95. U kunt hiermee ongeveer 30 zenders ontvangen.
  • Televisie digitaal via een Humax decoder met Smartcard. Deze Humax decoder kunt u zelf aanschaffen. De Smartcard wordt aan uw abonnement gekoppeld, waarbij u een keuze aan zenderpakketten heeft. Met een duurdere Humax decoder kunt u ook programma’s opnemen.
  • Televisie digitaal interactief. Televisie kijken met vele mogelijkheden, zoals uitzending gemist, uitzending pauzeren, programma’s opnemen om later te kunnen kijken, programma’s die al zijn begonnen van voren af aan bekijken enz. U kunt ook digitale radio beluisteren via deze IP-TV decoder. Mocht u hiervoor willen kiezen dan is het wel noodzakelijk dat u ook een internet aansluiting heeft van DELTA. U kijkt dan televisie via de internet aansluiting en niet meer via de kabel. Interactieve televisie wordt aangeboden voor € 3,50 meerprijs op uw abonnement. Het eerste half jaar is gratis. De IP-TV decoder is dan in bruikleen.

Neem gerust contact met ons op voor advies over de digitale overstap, telefonisch, maar bij voorkeur via e-mail of via de Adviesaanvraag op deze website.

NB. Als onze telefoonlijn niet direct wordt beantwoord dan kunt u een bericht inspreken. Vermeldt dan duidelijk uw naam, woonplaats, en uw telefoonnummer. Wij nemen dan bij gelegenheid contact met u op.

Uw gegevens worden beschermd via de nieuwe AVG privacy wetgeving