Gilde Walcheren
wij helpen u graag verderGilde Informatie


Wie zijn wij?


duim
Het Gilde is een vrijwilligersorganisatie met adviseurs op verschillende vakgebieden. Onze adviseurs zijn mensen die anderen willen laten profiteren van hun kennis en ervaring die men heeft opgedaan tijdens de loopbaan. Het Gilde verstrekt vakkundig advies en is geen klusbedrijf.

Indien gewenst zijn onze adviseurs bereid u thuis of op locatie te bezoeken om een adviesaanvraag beter te kunnen beoordelen. U kunt desgewenst een adviesaanvraag doen via ons aanvraagformulier, zie pagina: Advies aanvraag.

Wat kost het?


calculator
Telefonisch advies is gratis. Een uitgebreid e-mail advies en een bezoek aan huis kost u € 5,00. Reiskostenvergoeding, te betalen aan de Adviseur € 0,28 per KM. Lezingen en presentaties € 10,00 exclusief reiskostenvergoeding.

Wie komen er in aanmerking?De Stichting Gilde Walcheren stelt haar diensten uitsluitend ter beschikking aan particulieren in het Zeeuwse servicegebied Walcheren.

Gilde adviseur worden?


onderwijzer
Mocht u kennis en vaardigheden bezitten op een bepaald vakgebied en u overweegt hiermee anderen te willen helpen dan is misschien het Gilde adviseurschap iets voor u? Neem gerust even contact met ons op, telefonisch of liever via ons algemene e-mailadres: info@gildewalcheren.nl met vermelding van uw naam en adres, uw vakgebied en eventueel uw Curriculum Vitae.

Gilde NieuwsbriefAls u geïnteresseerd bent in het Gilde gebeuren dan kunt u zich aanmelden voor onze Nieuwsbrief. Deze wordt eens per kwartaal via e-mail automatisch toegezonden. U kunt zich daar ook eenvoudig van afmelden door onderaan de Nieuwsbrief te klikken op “Afmelden”.

Nieuwsbrief ontvangen?


lezen
Stuur een kort berichtje met uw naam, woonplaats en e-mail adres met de woorden “aanmelden nieuwsbrief” aan het Gilde secretariaat; info@gildewalcheren.nl

Opmerking: onze Nieuwsbrief wordt niet per post toegezonden.

Geschiedenis van Gilde WalcherenGilde Walcheren is opgericht op 3 maart 1988. Indien u bent geïnteresseerd in het ontstaan van Gilde Walcheren, neem dan even een kijkje op onze pagina: Geschiedenis Stichting Gilde Walcheren:

Geschiedenis